Wat is een orthomoleculair therapeut? En wat is een EMB-Test?
De term orthomoleculair komt uit het Grieks, en betekent ‘juiste moleculen’ voor je lichaam. In mijn opleiding orthomoleculaire therapie heb ik geleerd te kijken waarom je lichaam nu zo reageert en wat we daaraan kunnen doen. Met de EMB test maken we het eigenlijk af. De uitslag van de test bevestigt vaak al waar we achter zijn gekomen tijdens de intake, en het is een duidelijk rapport waar we mee aan de gang kunnen. We krijgen extra inzichten, en we kunnen gericht suppletie toe gaan passen.

Samen met mij kom je er achter waar je lichaam goed en minder goed op reageert. Maar bijvoorbeeld ook wat maakt je blij, wat geeft je energie, wat juist niet? Het is heerlijk om daar achter te komen, en grenzen te stellen. Afspraken met jezelf maken en die ook nakomen.

Samen maken we een plan, en hebben we intensief contact. Jij gaat het proces aan, maar ik ben er voor je! Met veel positiviteit en enthousiasme help ik jou je beter te voelen.
Na de intake ga je al naar huis met een heleboel informatie, en kun je al starten met je nieuwe leefstijl. Bij de 2e afspraak krijg je de uitslag van de EMB-test, en kun je gerichter aan de slag met oa suppletie en de samenvatting van de uitslag. Kies je voor de XL? Dan hebben we nog een derde afspraak 10 weken na de 2e afspraak.

Wat is de EMB bloedtest?
Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert ons mooie systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem.

Wat heeft jouw lichaam je te vertellen?
Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen.
Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Met een paar druppels bloed uit je vinger krijg je uitgebreide informatie over hoe het echt gaat met je lichaam. Zo kunnen er signalen naar voren komen van een eventuele vitaminen- en mineralentekort, voedselsensitiviteiten en of er zich parasieten, schimmels en/of bacteriën in je darm bevinden. Daarnaast wordt ook gemeten of er sprake is van een toxische belasting, een hormonale disbalans, of je stresswaarden te hoog zijn en nog veel meer.
Een team van experts van het lab analyseert het bloed op microscopisch en energetisch niveau. De uitslag van het lab combineer ik met de gegevens van de intake, zodat ik een goed rapport kan maken. Dit is de basis van je persoonlijk advies, zodat jij je snel weer helemaal jezelf voelt. Blij, fit, gezond, sterk. 

Bekijk hier mijn verschillende pakketten of plan een gratis kennismaking in!

 

Mijn aanbod en prijzen