Steef bewust
 
Orthomoleculaire therapie


Ik ben orthomoleculair therapeut geworden omdat ik weet hoe het is om hormonaal een draak te zijn. Van een slechte onrustige huid, moodswings, pms, en een burnout tot strakker zittende kleding, een opgeblazen buik en een opgejaagd gestresst gevoel of juist compleet lusteloos.

Al heel jong nam ik mijn gezondheid al serieus. Ik wilde graag gezond eten, en had als een van de eerste van mijn vriendinnen standaard een flesje water bij me.

5 jaar geleden kon ik echt niet meer, ik had mezelf helemaal uitgeput en toen begon er een ontdekkingsreis naar mijzelf.
Ik ben er ontzettend sterk uitgekomen, en ben mezelf in deze afgelopen 5 jaar ontzettend gaan ontwikkelen in orthomoleculaire voeding en een positieve mindset. Ik heb ontzettend veel boeken gelezen en me verdiept in deze interessante materie. Dit jaar besloot ik dat ik de opleiding Orthomoleculaire therapie wilde gaan doen, en vrouwen wil gaan helpen om zich ook fit, sterk en in balans te voelen.
Ik gun het elke vrouw om blij je bed uit te springen en veel energie te hebben. Dat je jezelf leert kennen. Doordat ik zelf ook echt periodes heb gekend van niet lekker in mijn vel zitten kan ik je praktische tips geven die echt voor jou zijn. Je hebt zelf veel meer invloed op je gezondheid en energielevel dan je zelf denkt.