Ik ben Stefanie en voor stress ben jij bij mij aan het juiste adres 😉

Jaren geleden kreeg ik een burn-out. Als perfectionistisch type wilde ik alles op topniveau doen. Moeder zijn, werken, partner zijn, vriendin zijn, dochter zijn. Iets met alle ballen hoog houden. Kan niet. Klaar. Geef je grenzen aan zei mijn psycholoog. Lieve vent hoor, maar ik wist niet eens waar mijn grens lag, laat staan dat ik ze aan kon geven.

Perfectionistisch als ik was, wilde ik deze burn-out ook gewoon even perfect oplossen. Dus ben ik begonnen met een cursus mindfulness, las ik alles wat los en vast zat over stress en het oplossen daarvan, en ben ik gezonder gaan eten. Zo heb ik, met ondersteuning van mijn psycholoog, en diverse andere tools als reiki, meditatie, en 100en zelfhulpboeken deze burn-out gerockt. Nu ken ik wel mijn grenzen, en geef ik ze met alle (zelf)liefde aan. Nu ben ik minder perfectionistisch maar is mijn leven vele malen perfecter. En ik heb echt wel stress hoor, als moeder van 3 kinderen met 2 bedrijven en een leven. Stress kun je nooit voorkomen, maar je kunt er wel lekker mee omgaan. De stress aankijken en zeggen: ik weet dat je er bent maar je doet me niets, toedeloe!

Ik wilde iedereen dit fijne gevoel geven, dus de keuze om de opleiding orthomoleculaire therapie te gaan doen was snel gemaakt. Kijken naar het hele plaatje, eten, beweging, ontspanning. We gaan samen kijken hoe jij bewuster om kan gaan met stress. Liefdevoller, met meer aandacht. De oplossing zit niet in je hoofd, maar in je lijf. Weer leren voelen, en je hierdoor fijner voelen!
Als je je beter wilt gaan voelen komt je hoofd vaak met allemaal oplossingen. ‘de buurvrouw doet dit en dat werkt dus ik ga dat ook doen’. Maar jouw lijf is je antwoord, en dat antwoord gaan we gebruiken met een dosis positiviteit. 

Ik werk met de EMBtest, die ik inzet als we echt meer inzicht nodig hebben van jouw lieve lijf. 

Kijk bij orthomoleculaire info voor mijn aanbod.