Aanbod

Prijzen

Steef Bewust intake € 60 euro
Dit kies je als je door de bomen het bos niet meer ziet, je denkt dat je goed bezig bent maar afvallen lukt niet, of die klachten verdwijnen maar niet.
Samen nemen we je hele leefstijl onder de loep. Wat eet je, wat beweeg je? Ontspan je wel genoeg? Ik stel je heel veel vragen en aan de hand daarvan kan ik een advies schrijven. Die bespreken we tijden het adviesgesprek.

Steef Bewust adviesgesprek € 45 euro

Hierbij bespreken wij mijn advies op het gebied van eten, beweging, supplementen. Ook bespreken we andere punten die tijdens de intake naar voren zijn gekomen. Dit advies heb ik voor jou op maat gemaakt.
Ongeveer 2 weken na dit gesprek plannen we een belafspraak, ik wil dan graag horen hoe het met je gaat!

Steef Bewust consult € 32 euro

Heb je na het adviesgesprek behoefte aan af en toe even sparren of een steuntje in je rug? Dat kan natuurlijk!
Of heb je ooit de EMB-test bij mij gedaan, en wil je nog wat dingen bespreken? Ook dat kan, kies dan voor deze optie. Samen bekijken we je behoeftes, en ik geef je advies waar je direct mee verder kunt.

Steef Bewust EMB-test € 210 euro

Wat krijg je?
1 intake consult met bloedafname.
1 vervolgconsult met uitgebreid rapport en advies.
1 belafspraak,

Pedicure S € 32,00
De standaard basisvoetbehandeling. Die bestaat uit: nagels knippen, nagelriem-omgeving verzorgen, eelt verwijderen en eventuele pijnklachten oplossen. Daarna sluiten we af met een scrub en een voetcreme. Complete voetverzorging en pijnbehandeling.

 Pedicure M € 37,00 (meest gekozen)
De standaard basisvoetbehandeling, maar uitgebreid met een heerlijke voetpakking voor extra zachte voeten.

Pedicure L € 47,00
De standaard basisvoetbehandeling met gellak op de teennagels. Keuze uit vele kleuren. Hier heb je wekenlang plezier van!

Pedicure XL € 52,00
Standaard basisvoetbehandeling met gellak op de teennagels, maar uitgebreid met een heerlijke voetpakking voor extra zachte voeten.

Gellak op de teennagels € 29,00
Keuze uit vele kleuren. Hier heb je wekenlang plezier van!

Deelbehandeling € 19,50
Een enkele likdoorn of ingroeiende teennagel.

Alle Steef Bewust consulten (behalve de EMB) kunnen ook digitaal. Woon je niet in de buurt maar wil je wel graag mijn advies? Superleuk! Plan dan gewoon je afspraak in en schrijf in de notities dat het digitaal is. Noteer duidelijk je telefoonnummer, dan komt het helemaal goed!